O nama

Kovano gvožđe Ivanović

Kovano gvožđe Ivanović d.o.o. je nekadašnji Galiley d.o.o. Mi smo i dalje tu za vas. I dalje smo preduzeće koje se bavi proizvodnjom predmeta od kovanog gvožđa za uređenje celokupnog enterijera, kao i za spoljnu namenu, što uključuje i veliki izbor kapija, ograda, terasa i zaštitnih rešetaka.

U cilju da naš asortiman prikažemo na domaćem tržištu, u junu 2006. godine je u Beogradu otvorena izložbeno prodajna galerija. Ovde su predstavljeni komadi nameštaja za uređenje vašeg doma i/ili poslovnog prostora, kao i pojedini elementi za spoljnu namenu.

Ono što nas izdvaja od drugih pored kvaliteta je mogućnost poručivanja po "meri i želji". Što znači, u mogućnosti ste da sami dizajnirate željeni predmet, donesete ga nama, a mi ga izradimo za Vas.

U našem prodajnom centru se možete "upoznati" sa vrstom materijala koji se koriste za proizvodnju elemenata od kovanog gvožđa, kao i sa načinom obrade istog.

Pored proizvodnog programa nudimo i program usluga koji se sastoji od:

Napomena: Sve fotografije na našem web site-u su prikazane u originalnoj verziji sa našim logom GALILEY i kao takve predstavljaju autorsko delo preduzeća Kovano gvožđe Ivanović d.o.o. iz Beograda.